Nu åker mina golvlampor och mitt broschyrställ ut

Min fru och jag funderade på om vi får plats i vår fyr-trea på 80 kvadrat, nu när vi har två barn. Minstingen behöver dock inget rum ännu, han lär inte vara där även om han får ett. Han följer oss över allt, leker där vi är och sover i en spjälsäng jämte vår dubbelsäng. Men vi har det trångt och räknade på om vi skulle flytta till till något på åtminstone 95 kvadrat. Sen började vi kika på vad vi gör med våra ytor och tro det eller ej, men de 15 kvadraten vi saknar kunde vi skaka fram hemma redan nu.

Först och främst hade vi tre stora och riktigt snygga golvlampor köpta på Stayhome på olika ställen i lägenheten, som vi ersatt med vägglampor. En tog nog en kvadrat själv, med sina hängande lamparmar. Visst kan det vara snyggt med golvlampor men lysa upp kan man göra på annat sätt.

Sen hade vi ett stort broschyrställ från Marc Bric som vi hade tidskrifter och liknande i, som också tog upp uppemot en kvadrat.

Vi tog bort tre extrastolar, en pall och en fåtölj som ingen använde eller använde ytterst sällan.

Vi stoppade i leksaker och annat som mest låg på golvet i skåp och lådor och gav bort två jätteväxter som gick från golv till tak.

Så där!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *