Anlita hjälp med flyttstädning – värt varenda krona

Jag har flyttat ett stort antal gånger i mitt liv, och inte nu förrän den senaste gången valde jag att anlita hjälp med flyttstädning. Såhär i efterhand kan jag inte fatta varför det tog mig så lång tid att göra det, det underlättade ju verkligen något enormt. Den tiden man spar på att istället för att städa kan ägna sig åt att komma iordning i sitt nya och energin man kan lägga på annat är värt varenda krona enligt mig.

Flyttstädsfirma som till och med körde vissa saker till återvinningscentralen åt mig

Ska man anlita hjälp med flyttstädning vill jag dock bara framföra vikten av att välja ett företag som har ett gott rykte och kan lämna garanti på sina arbeten. Tänk att få ett samtal den sista dagen innan man skall vara ute där dom säger att städningen inte klarat besiktningen. Det vore hemskt. Jag hittade en riktigt, riktigt bra flyttstädsfirma som till och med hjälpte mig med att köra vissa saker till återvinningscentralen efter att jag hade rensat som en galning där hemma. Det kändes så otroligt skönt och det kändes verkligen som att dom var lyhörda utifrån mina behov.

I framtiden kommer jag anlita hjälp med både flyttstäd och flytthjälp

Innan jag anlitade dom hade vi ett samtal om vad jag behövde hjälp med, varpå dom lämnade en offert som kändes fullt rimlig. Det fanns inga tvivel på om jag skulle anlita dom eller inte utan valet var självklart. I framtiden kommer jag även att börja anlita hjälp med själva flytten, det tar så enormt mycket energi och planering att göra det själv och jag känner nu i efterhand att det inte är värt det. All tid och energi man kan spara in på att leja bort dessa saker är värt så himla mycket.