Östersund kallar!

Nu är det dags för oss att ta vårt pick och pack för vintersäsongen och flytta norrut. Varje år vid denna tid tar vi oss uppåt till min sambos föräldrars hus i Östersund för att njuta av ett halvår av riktig svensk vinter. På helgerna tar vi oss till Åre för att åka skidor, men just nu är det mest fokus på att hitta ett elföretag i Östersund som kan hjälpa oss få igång det mesta i det här gamla huset. Det är helt fantastiskt men det är dags att slippa vakna upp till is på rutorna och framför allt lampor som inte fungerar som de ska och tvingas gå runt med pannlampa dag in och dag ut.

Men när det kommer till just elföretag i Östersund så har vi faktiskt ett ganska bra tips till alla er där ute efter mycket erfarenhet av att lampor och liknande inte fungerar. För oss så är det Nordins El som gäller eftersom att dem alltid är snabbt på plats, hjälper oss på ett helt fantastiskt sätt och verkligen är givmilda och generösa när dem jobbar. Det märks att de inte bara vill göra sitt jobb utan även ha roligt samtidigt. Man märker detta tydligt genom att de gärna stannar och pratar, kolla gärna på andra saker som man kanske inte ens nämnt att man behöver hjälp med, men där står de och likväl installerar den där nya lampan vi köpte.

Din elektriker i Östersund

Ja men det är naturligtvis Nordins El med andra ord, klockrena på när det gäller allt vad som gäller elinstallationer men även andra delar som du som privatperson och som inte är utbildad elektriker kan göra själv. Kontakta dem redan nu och se till att du också får ordning på dina olösta problem där hemma så du kan njuta av vintern!