Lediga lägenheter i Vasastan

Vem har lediga lägenheter i Vasastan!? Jag måste hitta en lägenhet. Till hösten börjar jag mitt nya jobb i Stockholm och Vasastan. Det gick alldeles för fort att byta jobb och absolut inget jag hade räknat med. Jag vet ju hur bostadssituationen ser ut i Stockholm och hade egentligen ingen lust att ge mig in i denna bostadsdjungel. Men plötsligt en dag kom det ett meddelande på LinkeIn till min uppdaterade profil. Det var från ett stort och välkänt företag som jag tidigare bara hade kunnat drömma om att få jobba på så jag blev väldigt nyfiken på varför dom skickade meddelande till mig?

Jobb & lägenhet i Vasastan

Jag blev först väldigt chockad över att detta fantastiska företag var intresserade av min profil på LinkedIn. Men också lite skeptisk samtidigt, varför vill dom prata med mig och om vad? Jag svarade på meddelandet med mitt mobilnummer och bara en halvtimme senare så ringde det i mobilen. Jag kände hur jag blev alldeles svettig när jag skulle svara. Mycket riktigt så var det deras rekryteringsavdelning som ringde upp mig. Dom undrade över mina arbetserfarenheter, varför jag var intresserad av att byta arbetsplats och så klart en hel del annat. Hon grillade mig i gott och väl över en timme innan hon var nöjd och vi kom överens om att jag skulle skicka in ett uppdaterat CV och personligt brev snarast. Anställningen på detta toppföretag skulle innebära att jag var tvungen att flytta till Stockholm inom snar framtid så betänketiden var ganska kort. Hur skulle det vara, att bo och arbeta i Vasastan i Stockholm? Frågorna var många och ekade i mitt huvud resten av dagen, resten av veckan och ända fram till dess att mobilen ringde igen. Nu hade dom bestämt sig, dom ville anställa mig omgående! Så nu är det full fart med att försöka hitta någonstans att bo första tiden. Är det någon som har en lägenhet ledig i Vasastan?