Nu åker mina golvlampor och gamla kontorsmöbler ut

      Kommentarer inaktiverade för Nu åker mina golvlampor och gamla kontorsmöbler ut

Min fru och jag funderade på om vi får plats i vår fyr-trea på 80 kvadrat, nu när vi har två barn. Minstingen behöver dock inget rum ännu, han lär inte vara där även om han får ett. Han följer oss över allt, leker där vi är och sover i en spjälsäng jämte vår dubbelsäng. Men vi har det trångt och räknade på om vi skulle flytta till något på åtminstone 95 kvadrat. Sen började vi kika på vad vi gör med våra ytor och tro det eller ej, men de 15 kvadraten vi saknar kunde vi skaka fram hemma redan nu.

Först och främst hade vi tre stora och riktigt snygga golvlampor köpta på Stayhome på olika ställen i lägenheten, som vi ersatt med vägglampor. En tog nog en kvadrat själv, med sina hängande lamparmar. Visst kan det vara snyggt med golvlampor men lysa upp kan man göra på annat sätt.

Sen hade vi massa gamla kontorsmöbler från Gerdmans som vi inte hade använt på år och dar. som också tog upp en hel del plats. Anledningen till att de inte redan var slängda var för att de var i så bra skick och kvalité, efter alla år. Det vore med andra ord att göra oss själva en otjänst om vi bara slängde dessa kontorsmöbler. Vi valde därför att donera dem till Myrorna, som gladligen kom och hämtade upp dem. Vi hade säkert kunna sälja dem själva på Blocket, men vi orkade inte vänta på att någon kanske skulle ringa och köpa dem. Nu vet vi att de kommer komma till användning i flera år till.

Vi stoppade i leksaker och annat som mest låg på golvet i skåp och lådor och gav bort två jätteväxter som gick från golv till tak.

Med allt borta kunde vi med enkelhet klara oss på 80 kvadrat!

Ett tips: Gerdmans.no – samma bra kontorsmöbler som på Gerdmans.se