Elinstallatör i Boråsområdet

      Kommentarer inaktiverade för Elinstallatör i Boråsområdet

Behöver du tips på en bra elektriker i Borås området? Då vill jag berätta lite om företaget Elman i Väst som vi anlitade när vi skulle göra elinstallationen i vårt nya tillbygge.
Elman i Väst är ett elinstallationsföretag som erbjuder alla slags installationer vad gäller el och de har dessutom över 30 års samlade erfarenheter vilket bara det gör dom professionella inom sitt område.

Elman i Väst är lyhörda och kommer med egna tips och lösningar

Det första jag fastnade för när jag kontaktade Elman i Väst var deras service och lyhördhet för mina önskemål och behov. När vi träffades första gången och gick igenom allting som behövdes göra i vårt tillbygge kom de även med egna förslag på lösningar som vi själva inte hade tänkt på. De berättade även om en ny teknik de börjat arbeta enligt vilket påvisade att dom är ett modernt företag som håller sig uppdaterade på omvärlden och gör allt för att arbetet skall bli bra genomfört.

Alla möjliga typer av elinstallationer och servicearbeten

Förutom just elinstallationer utför de även servicearbeten inom kraftinstallationer, datanätverk, teleinstallationer och belysning. Deras kunder är en salig blandning av privatpersoner, kommun, byggföretag och fastighetsägare bland annat, vilket tyder på en riktigt mångsidig kompetens inom företaget.

Efter att vi gått igenom vad vi behövde hjälp med och ytterligare rådgivning fick vi en gratis offert på vad arbetet skulle kosta. För sakens skull jämförde jag med ett par andra liknande elinstallationsföretag men om jag skall vara riktigt ärlig vart det ingen annan som kom i närheten av samma erfarenhet, utbud och service som Elman i Väst. Det vart ganska självklart för oss att välja just dom.

Nu när arbetet är genomfört kan jag bara säga att Elman i Väst verkligen levde upp till alla våra förväntningar och vi är mer än nöjde med hur resultatet blev. Bor ni i Borås med omnejd och behöver hjälp med elinstallation vill jag genuint råda er till att spana in företaget Elman i Väst, ni kommer inte att bli besvikna.