Flyttstäd i Borås

      Kommentarer inaktiverade för Flyttstäd i Borås

Äntligen är det dags! Till helgen (om två dagar) ska flyttlasset gå 2 mil bort till min nya lägenhet. Den här gången har jag beställt flyttstäd i Borås för jag orkar verkligen inte göra detta tråkiga igen, det är fjärde gången jag flyttar inom loppet av 3 år. Jag vet, det är helt sinnesjukt men jag har varit tvungen att göra detta av olika anledningar jag helst behåller för mig själv. Nu bor jag själv sedan 3 år tillbaka så det drabbar ju bara mig själv när jag flyttar. Men just packning och flyttstäd är jag innerligt trött på att behöva göra. Att beställa flyttstäd från en firma behöver inte bli så himla dyrt.

Första gången med flyttstäd

Som sagt, jag har flyttat så det räcker och blir över och jag vill bara bli av med allt så därför väljer jag att hyra in ett företag för att flyttstäda den här gången. Det känns lite lyxigt att slippa göra det absolut tråkigaste på egen hand. Det har jag alltid gjort tidigare så jag tycker att jag kan vara värd att slippa den här gången. En sak har jag i alla fall lärt mig på alla flyttar, att flyttstäda tar aldrig den tiden du tror att det ska göra, utan minst det trippla. Det är en hård läxa varje gång man står där klockan 19 på kvällen helt slut efter flytten och ska börja flyttstäda det gamla bohaget. Hur tråkigt!!

Bästa flyttstädet i Borås

Jag har anlitat det absolut bästa flyttstädet som finns i Borås, det är jag helt säker på. Jag har flera bekanta som har rekommenderat detta företag så jag känner mig väldigt lugn faktiskt över att överlåta detta i deras händer. Om det går som det ska så kan jag tala om att då är det aldrig aktuellt att själv flyttstäda någon mer gång. Over and out.