Då var det dags att skaffa fiber

      Kommentarer inaktiverade för Då var det dags att skaffa fiber

Jajamen, kanske är du i samma situation som jag – det har blivit vårt grannskaps tur att skaffa fiber. Det känns spännande och kul men jag är väl lite nervös över hur detta ska gå till. Däremot försvann min nervositet ganska snabbt efter som att fiberinstallation i Helsingborg oftast görs av Elektriska Montagebyrån, och då vet jag att man inte behöver vara nervös längre.

Fiberinstallationer i Helsingborg med hjälp av Elektriska Montagebyrån går till på ett väldigt smidigt sätt eftersom dem erbjuder helt kompletta och skräddarsydda helhetslösningar efter dina önskemål. Installationerna utförs främst i Helsingborg-området men för er som inte bor här – dem kan även tänka sig att sträcka sig längre tillfälligt. Du kan räkna med att du får hjälp av tekniker med mångårig erfarenhet av att installera fiberlösningar och som sagt så ligger det stort fokus på att jobba kundcentrerat. Det handlar om att ta in kundens önskemål och behov för att helt enkelt hitta den bästa lösningen för att lösa uppdraget. Du kan enkelt få en kostnadsfri offert via deras hemsida och kan där också läsa mer om andra typer av tjänster som dem erbjuder, kanske vill du även passa på att installera en elbilsladdare eller något annat spännande.

Fiberinstallation i Helsingborg

Jag kan garantera att du inte behöver vara nervös för nu har installationen färdigställts och vi är jättenöjda med hela processens gång. Redan från start när projekteringen började så fastställde dem riktlinjer utifrån våra behov och vi kunde egentligen bara glida med och vara delaktiga i några beslut längs vägen. Det kändes dessutom pålitligt på det viset eftersom installationen verkligen behöver anpassas efter vilken fastighet dem görs kring och hur marken ser ut. Att installatörerna blandade in oss kändes därför bara tryggt. Så bor du i Helsingborg och ska skaffa fiber då har du nu ett hum om vem du kan kontakta 🙂