Flyttstressen är aldrig rolig

      Kommentarer inaktiverade för Flyttstressen är aldrig rolig

Flyttstressen är aldrig rolig mycket jobb med att bära och boka släp för att köra fram och tillbaka och bära igen, massa tunga och otympliga möbler och flyttlådor ska upp och ner för trappor och det är alltid något som ska gå sönder. Efter allt tungt jobb med att lyfta och flytta möbler och låder så ska man ju även göra en flyttstädning vilket kan kännas väldigt jobbigt för även om man städar så noga man kan så är det ändå den som besiktar lägenheten/huset som bestämmer om det är rent eller måste göras mer noggrant. Så när det väll är dags för flytt kan det vara skönt att veta att det finns företag som man kan hyra in som gör jobbet åt en för en billig peng och man får försäkring på ifall något går sönder, kommer bort eller städningen inte är tillräckligt bra.

Vart ska man då vända sig?

Jag själv har svårt att lita på ”flyttgubbar” efter att ha anlitat en flyttfirma och saker som packades in i släpet aldrig kom in i mitt nya hem och jag tror många andra känner att det kan vara svårt att lämna över sina ägodelar till en främmande person. Så vem ska man då vända sig till? Jag har kollat runt lite och hittade en flyttfirma som jag anser skulle funka bäst för just mig. Med många år inom branschen, mycket goda recensioner från kunder så verkar de ha bra koll på hur jobbet ska skötas. Dem erbjuder försäkringar och kan även hjälpa till vid flytt utomland. Så för den som vill får jobbet gjort snabbt och väl utfört kan fundera på att vända sig till Flyttkillarna då deras långa erfarenhet och goda service tänk kan göra flytten både bekväm och smidig. Så för dig som ska anlita flyttfirma kan jag rekommendera att man kollar hos https://flyttkillarna.se/.