Elektriker i Stockholm

      Kommentarer inaktiverade för Elektriker i Stockholm

Vad kan man förvänta sig av en elektriker i Stockholm? Konkurrensen borde ju vara hög i Stockholm mellan elektriker såväl som mellan andra branscher, tänker jag. Då är ju frågan hur priserna ligger jämfört med andra orter där konkurrensen inte alls är lika hög? Prisdumpar dom i Stockholm eller håller dom ungefär samma priser? Anledningen till att jag funderar så mycket på just elektriker är för att jag själv snart behöver få in offerter från olika elektriker i Stockholm och redan har börjat fundera på prissättningarna elektriker emellan. Det är inte helt lätt att veta vad som är prisvärt eller inte, man vill ju inte gå på en blåsning och välja någon som är billig men oseriös. Men inte heller någon uppblåst storföretagare som kanske blivit nonchalant och slarvig då han redan har byggt sig ett namn.

Letar upp alla elektriker i Stockholm

Jag funderar också på hur många företag det är rimligt att begära en offert från. Om jag skickar runt till många så lär jag också få några säljare på halsen efteråt som undrar varför jag inte valde just deras elektriker firma. Det känner jag att jag inte har så stor lust med. Jag tänker att jag tar Google till hjälp och letar upp så många olika elektriker företag som jag kan hitta i och kring Stockholm. Sedan skriver jag ner dessa och kollar upp om de har referenser jag kan kika på. Därefter Googlar jag på varje enskilt företag för att se vad jag kan få upp om företaget. Så det inte står något negativt någonstans om dom. För då ryker dom direkt.

 Begär offerter från utvalda elektriker

När jag har minskat urvalet till kanske max 10 företag så tänker jag skicka in offerter till dom och sedan får jag försöka sätta mig in i vad det är dom tar betalt för och hur seriösa dom verkar vara och helt enkelt ta ett beslut. Önska mig lycka till, det kan nog behövas.